l-dj

Let Your I-Dj Flow.

Waarom Investeren In Kunst?

Spread the love

Op het moment dat we middelen in iets steken, proberen we onze winst uit die speculatie te vergroten, gegeven een zekere mate van bevredigend gevaar. Alle monetaire speculaties omvatten een harmonie tussen rendement en risico. Het inzetten van middelen in vakmanschap is hetzelfde. We moeten ons afvragen: “Wat is het algemeen verwachte tempo van terugkeer en wat zijn de gevaren?” Naast deze maatregelen biedt vakmanschapspeculatie nog andere ondernemingsvoordelen. Dus moeten we deze kwesties onderzoeken in vakmanschapspeculatie.

Op het moment dat we middelen in iets steken, proberen we onze winst uit die speculatie te vergroten, gegeven een zekere mate van voldoende gevaar. Alle monetaire speculaties omvatten een harmonie tussen rendement en risico. Het inzetten van middelen in vakmanschap is hetzelfde. We moeten ons afvragen: “Wat is het algemeen verwachte tempo van terugkeer en wat zijn de gevaren?” Naast deze maatregelen biedt vakmanschapspeculatie nog andere ondernemingsvoordelen. Dus we moeten deze problemen onderzoeken in vakmanschap.

Tempo van terugkeer

Het bepalen van een winsttempo van een ambachtelijke onderneming is lastig. De moeilijkheid zit hem in het bedenken van een presentatiebestand dat precies de ontwikkeling in de fabricagekosten weerspiegelt. Omdat we ons zorgen maken over durf, denk ik aan wat ik speculatiekwaliteit noem. Dit is het vakmanschap dat wordt aangeboden door de belangrijke verkoophuizen zoals Christie’s en Sotheby’s – niet het vakmanschap dat u misschien zult ontdekken in een tentoonstelling in het centrum. Eerlijk gezegd is deze norm niet exact. Er zijn een paar records gemaakt om de progressie in vakmanschapskosten te kwantificeren. Misschien wel de meest gewaardeerde lijst van vakmanschap van speculatieve kwaliteit is de Mei Moses All-Art Index. Het record is gemaakt door twee docenten van de New York University en wordt regelmatig genoemd als het meest solide in het weergeven van verschillen in vakmanschapswaarden. Dit record laat zien dat de kosten van vakmanschap bijna overeenkwamen met de presentatie van de voorraden, en dat gedurende bepaalde perioden het tempo van het rendement op vakmanschap de financiële beurs overtrof. Dit zou het geannualiseerde tempo van rendement ergens in de buurt van 6% brengen.

Verschillende waarderingen voor waardeontwikkeling in vakmanschap waren niet zo hoopgevend. Inderdaad, een paar beoordelingen plaatsen het tempo van het rendement bijna niets. Een onderzoek gecoördineerd door Luc Renneboog in Nederland, Tilburg University peilt dat het ontwikkelingstempo van 1970 tot 1997 rond de 4% ligt. We kunnen theoretiseren dat het langdurige rendement voor vakmanschap van speculatieve kwaliteit ergens in de buurt van 2% en 6% ligt, waarbij 4% waarschijnlijk een echt redelijke maatstaf is, afhankelijk van de vakmanschapbundel. In de huidige economie waar winkelverklaringen bijna 0% opleveren , lijkt een rendement van 4% op boeiende kunstwerken aantrekkelijk.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.